Njeno veličanstvo, beba Middleton – William

Groznica koja je pogodila ceo svet u poslednjih par dana oko porođaja Kate Middleton, vojvotkinje od Kembridža, preti da kulminira jer je predviđeno da se njeno veličanstvo rodi 13. jula.

Izvor: http://uk.eonline.com/
Izvor: http://uk.eonline.com/

Fotografi, novinari i televizijske ekipe širom sveta kampuju danima, ispred privatnog odeljenja (Lindo Wing) bolnice St. Mary u Londonu, kako ne bi propustili Kejtin dolazak.

Kuća NBC iz Londona je napravila čak i malu zabavu za svoje zaposlene, koji stojički čekaju ispred bolnice, u vidu klađenja oko datuma kada će se beba roditi i kako će se zvati. Najviše glasova dobila su imena Viktorija, George i Elizabet, što se može videti i na slici.

Izvor: http://www.hellomagazine.com/
Izvor: http://www.hellomagazine.com/
Izvor: http://www.hellomagazine.com/
Izvor: http://www.hellomagazine.com/

Koliko manija ide daleko, neki američki reporteri su čak angažovali i privatno obezbeđenje mesta i kamera koje će snimati ulazak i izlazak kraljevskog para iz bolnice.

Običaju nalažu da, kada se beba rodi, ovlašćena osoba iz Bakingemske palate izaćiće sa kovertom ispred bolnice među fanove i predstavnike medija i obavestiti javnost o detaljima o bebi.

Hello magazin je za ovu posebnu priliku pripremio čak i live stream i live blog koji će od sutra biti otvoreni za gledanje, od 6 do 24 časa, na ovom linku: http://www.hellomagazine.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *