NIVEA Repair & Care: Užuvajte i zimi u lepoj i glatkoj koži

Zamislite da ne morate da brinete o suvoj i ljuspičavoj koži za vreme zime. Suva koža je češća pojava zimi kada hladan vazduh spolja i zagrejani vazduh unutra izazivaju nisku vlažnost kože. Naravno, suva koža se može pojaviti u bilo koje doba godine, ali češće je izazivaju hladne temperature, vetar, centralno grejanje i vunena odeća.

Zajedno sa suvim vazduhom, zima izvlači vlažnost iz vaše kože, a suva koža zateže i svrbi. Ako takvu kožu češemo iscrpljujemo prirodni lipidni sloj, koji sprečava kožu da se suši. Lipidi formiraju zaštitni film koji zatvara vlagu i održava prirodnu ravnotežu kože i zaštitnu barijeru.

Kada temperatura pada, proizvodnja lipida praktično prestaje. Zato je dobra ideja korišćenje bogatijih proizvoda kada je koža izložena suvom zimskom vazduhu. Bogata NIVEA Repair & Care krema za telo štiti kožu i jača njenu zaštitnu barijeru. Zajedno sa vodećim dermatolozima, NIVEA stručnjaci su razvili liniju NIVEA proizvoda za telo za suvu kožu koji sadrže ove značajne lipide koji obezbeđuju dodatnu zaštitu.

Inovativna NIVEA Repair&Care linija proizvoda sa 48-časovnom hidratacijom suve kože koja zateže i svrbi, pojačava nivo hidratacije i poboljšava balans vlažnosti. Proizvodi sadrže dve veoma efikasne supstance – dekspantenol, dokazani aktivni sastojak u nezi kože i Hydra IQ, revolucionarnu inovaciju razvijenu od strane Beiersdorf istraživačkog centra. Zajedno, ova dva moćna sastojka čuvaju prirodnu zaštitnu barijeru kože i pružaju vlažnost čak i u dubljim slojevima epidermusa.

Nivea tim izbacio je na tržište set proizvoda pod nazivom NIVEA Repair & Care. Kolekcija sadrži tri nova proizvoda: Nivea Repair & Care kremu za telo (bogata krema za telo koju koža brzo upija, pruža intenzivnu hidrataciju suvoj koži koja se peruta uz istovremeni umirujući efekat), Nvea Repair & Care Body Losion (svilenkasti losion koji suva koža brzo apsorbuje pruža intenzivnu negu) i Nivea Repair & Care kremu za ruke (specijalno razvijena za negu veoma suve, oštećene i grube kože ruku).

Formula koja će pretvoriti suvu kožu u neodoljivu bazira se na sledećim sastojcima:

Dekspantenol – dokazani “vitamin kože” – takođe poznat kao pro vitamin B5 i igra ključnu ulogu u proizvodnji lipida kože

Hydra IQ – inteligentni sastojak za potpunu hidrataciju – kombinacija glicerina i glukoze

Urea – prirodni hidratantni faktor – vezuje vodu u dubljim slojevima epidermisa čineći kožu mekšom i nežnijom na dodir.

 

Drage naše dame, uživajte u dodiru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *