Muzičko putovanje oko sveta u Mikser House-u

Internacionalna džez diva Jelena Jovičić sa pratećim bendom Tetratones održaće koncert u Mikser House-u 23. maja sa početkom u 21 čas, i publici približiti zvuke džeza, brazilske poetike i pop melodija u urbanim aranžmanima.

Koncert u Mikser House-u predstaviće Jelenu kao suverenu vokalnu solistkinju čiji je izraz oblikovan džezom, afričkim ritmovima, popom i rokom. Sa bendom Tetratones, koji čine Bojan Ivković ( bubanj i perkusije), Milan Pavković ( kontrabas), Goran Potić (gitara), sa specijalnim gostima Filipom Bulatovićem (klavijature) i Jasnom Jovićević (alt, sopran sax, flauta). Pred nastup u Mikser House-u, Jelena je publici najavila da će na koncertu svirati sve što publika voli, što ne zna da postoji i ono što nije verovala da može da doživi.

Jelena Jovicic_2

Muzičko putovanje gde je za kormilom broda Jelena Jovičić, koja se sa svojim internacionalnim iskustvom već oprobala na nekoliko kontinenata, pevajući na četiri jezika, biće ispunjeno uživanjem i pejzažima koje ona svojim glasom oslikava.

Jelena Jovičić je završila studije džez muzike na Univerzitetu umetnosti u Gracu, Austrija, a trenutno predaje džez pevanje u MŠ Stanković.

Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *