Modna ne-ne!

Moda se stalno menja i pravila koja su nekada važila danas ne postoje. Ipak, to ne znači da ne postoje greške koje ne bi trebalo da pravite. Mi vam danas izdvajamo neka od najvećih modnih ne-ne!

Pravilo koje je važilo davno, a mi ga preporučujemo i danas je, ne otkrivati previše kože. Odlučite se ili za dekolte ili za kratku suknju. Ponekad manje gole kože znači više seksipila. A ako se ipak odlučite za oboje, pazite jer je lako preći granicu dobrog ukusa.

kratka suknja

Izvor: www.beautifully-invisible.com

Neprijatan detalj koji često promakne pripadnicama lepšeg pola se na engleskom popularno zove ‘camel toe’. U pitanju je problem sa uskim farmerkama gde vaša intimna zona nenamerno bude izložena pogledima. Ako su vam pantole preuske i neudobne onda verovatno imate ovaj problem.

camel toe

Izvor: Gagbay.com

Sto se tiče boja, danas ne postoje striktna ograničenja i svi, počevši od dizajnera, vole da se igraju. Ipak mi vas upozoravamo da izbegavate kombinovanje smedje i crne. Ova kombinacija je čudna i veoma zahtevna te prosto na retko kome dobro izgleda.

crno smedja

Izvor: Rescuehumor.com

Helanke umesto pantalona. Ne znam odakle početi sa ovim fenomenom koji je veoma popularan na našim ulicama. Ukoliko nemate tuniku ili dugu majicu preko onda treba da izbegavate helanke. Istaći će sve nepravilnosti na vašem telu, učiniti da izgledate nemarno i kao da ste krenuli u teretanu.

helanke

Izvor:  bronwynmay.wordpress.com

I zadnji savet, slažemo se da svako treba da nosi šta voli, ipak ne zaboravite da obuća mnogo govori o čoveku. Zato je bolje da se klonite Crocks-ica, Ugg čizama i obuće koja udobnošću kompenzuje za svoj izgled. Isto udobno a daleko lepše možete izgledati i u baletankama, espadrilama koje su sad hit ili simpatičnim sandalama sa kaišićima.

crocs

Izvor: Shutupandwearit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *