“Mikser Jazz Marathon” u Mikser House-u

Novi muzički koncept “Mikser Jazz Marathon” održava se 12. aprila u Mikser House-u sa početkom u 21h.

mikser jazz marathon

Veče počinje fristajlom DJ Mad Hatter-a, koji za petak obećava džez-fank-afro ritmove. Program se nastavlja se nastupom jednog od najboljih džez muzičara sa ovih prostora, Georgija Šareskog i njegovog kvarteta iz Skoplja.

Georgi Šareski je tridesetogodišnji kompozitor, aranžer i gitarista, poznat kao lider Georgi Šareski kvarteta. Ovaj bivši đak i stipendista Berklija, iza sebe ima pet autorskih albuma, sa više od 50 kompozicija, internacionalna izdanja, nastupe na renomiranim džez festivalima širom Evrope, a sarađivao je i sa mnogim priznatim muzičarima, što ga čini jednim od najboljih džez muzičara sa ovih prostora.

Pored Georgija Šareskog, u kvartetu su Ivan Ivanov (tenor saksofon, flauta), Oliver Josifovski (kontrabas) i Goce Stevkovski (bubnjevi).

Od ponoći atmosfera u Mikser House-u će se zagrejati uz zvuke elektronske muzike inspirisane džezom i fankom, koju će puštati Side 1, Necone, Spacewalker,  i Groove Diggers.

Ulaz je slobodan uz pozivnice koje će se deliti na Mikserovoj facebook stranici, a karte će moći da se kupe po ceni od 250 dinara pred početak i tokom muzičkog programa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *