Mikser Design Food

U subotu, 6. jula, Mikser House organizuje Mikser Design Food – market koji spaja dizajn i gastronomiju. Na jednom mestu će biti prisutni najbolji mali i veliki domaći proizvođači vina, sireva, slatkiša, organske hrane, industrijski i grafički dizajneri i proizvođači kuhinjske opreme.

Mikser Design Food

Posetioci će moći da učestvuju u kulinarskim radionicama za decu i odrasle i da vide kako uživo kuvaju neki od najpoznatijih gradskih gastronoma, među kojima će se naći i kulinarski znalci iz Mikser House kantine. Market se održava od 12 do 22h, a ulaz je slobodan.

Kao i prošlog puta, udruženje “Na putu zdravlja” će učestvovati na dešavanju u okviru “Letnje šeme” Mikser design food-a. Pored izložbeno prodajnog prostora, gde ćemo imati priliku da razmenimo iskustva i savete, osmišljena je i radionica pripreme zdravih obroka sa početkom u 14h. Tema je “CRVENO”, pa ćemo pripremati: crveni sok, crvene smoothie-je, toplu i hladnu crvenu čorbu i prinčane nudle sa  crvenim prelivom. Svi zainteresovani su pozvani da dođu i nauče kako da pripremaju obroke na zdrav način, kako bi poboljšali opšte stanje organizma. Više informacija o prijavljivanju za ovu radionicu na sajtu organizacije “Na putu zdravlja”.

Za sve gastronome koji žele da budu deo Mikser Design Food marketa mogu poslati prijavu na: sale@mikser.rs. Prijava treba da sadrži naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i mail, nekoliko fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda koji je izlagaču potreban uz naznaku da li postoji potreba za strujnom utičnicom. Kotizacija za učešće na Mikser Desugn Food-u je 4.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *