Massimo Savić u Beogradu

U sredu, 26. decembra, u 20:30h, u Sava Centru, Massimo Savić nastaviće tradiciju prednovogodišnjih koncerata akustičnim nastupom Unplugged na oblacima.

Massimov prateći bend će, za tu priliku, biti pojačan gudačima, a nekadašnji Dorian Gray frontmen ne isključuje mogućnost da koncert, u jednom trenutku, ipak bude “uključen u struju”.

“Htjeli smo napraviti unplugged da ljudi dobiju posebnu viziju pjesama koje vole i stvarno smo to dobro napravili, a ja volim beogradskoj publici dati nešto novo, nešto posebno”, rekao je Massimo, i dodao. “U Beogradu bi se vrlo lako moglo dogoditi da sviramo i nešto unplugged i nešto na struju, kako nam dođe. Beogradska publika ne dolazi slučajno na moje koncerte, uvijek daje fantastičnu podršku, a mi ćemo im se odužiti i ovaj put jednim lijepim koncertom”.

Premijeru koncepcije nalik onoj koju će sprovesti u Sava centru Massimo je imao 15. septembra u Zagrebu, kada je događaj nazvan koncert na jastucima.

Beogradski nastup će, kako najavljuje, početi pesmom Sretan put sa aktuelnog albuma “Dodirni me slučajno”, za koju je nedavno izašao spot:

Ulaznice su u prodaji od ponedeljka, po cenama od 1600, 1900, 2200 i 2500 dinara, na blagajni Sava centra i Eventima.

Više informacija na: www.savacentar.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *