Marko Bušman u Zemunu

Učitelj poslovnih veština Marko Bušman gostovaće u zemunskoj vili “Akacija” (Trg Branka Radicevica 2) u utorak, 26. februara od 9 do 16h.

Bušman je sa čuvenog američkog instituta Coaches Training Institute (CTI), a govoriće o metodama koje su se u najvećim svetskim kompanijama pokazale kao moćno i veoma uspešno sredstvo u razvoju biznis timova.

Koučing je širom sveta veoma popularna profesija, a kod nas bi se mogla definisati kao učenje poslovnih veština. Kod nas to učenje primenjuju kompanije ali i individualci.

Na predavanju će biti reči i o ulozi ove discipline koja postoji da bi motivisala ljude, razvila njihove potencijale i ukazala im na sposobnosti koje poseduju a nisu ih svesni.

Kao predstavnik CTI, Marko Bušman je prvi ali ne i jedini predavač koji će u toku ove godine doći u našu prestonicu u okviru programa “Koučing bez granica”. Krajem prošle godine u Beogradu je bio profesor Džonatan Pasmor, a posle Bušmana, doći će i Čeri Klaus iz Engleske, Leda Turai Petrauskijen iz Litvanije i Leni Vajldflauer iz Amerike.

 

Izvor: danubeogradu.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *