Manifestacija “Prava ljubav“

Manifestacija “Prava ljubav – u pravo vreme, na pravom mestu“, povodom Dana zaljubljenih, održava se u Ušće Shopping Centru, od 8. do 14. februara, od 15 do 21h.

Svi zaljubljeni parovi moći će da učestvuju u originalnim i zabavnim igrama “Prava ljubav – najbolji poljubac“, “P.S. Volim te“ i “Kviz savršeni spoj“ i osvoje brojne specijalne popuste za kupovinu, kao i poklone na “Točku sreće”.

Posetioci će imati priliku da svoj poljubac ovekoveče slikajući se ispred zida u obliku srca, i ukoliko to žele, fotografije će biti objavljene na stranici Ušće SC na Fejsbuku u okviru konkursa za najbolji poljubac. Deset fotografija koje osvoje najviše  “lajkova“, dobiće vredne poklone.

U okviru ove manifestacije zaljubljeni parovi moći će da izraze ljubav svojoj “drugoj“ polovini i kroz pisanu reč – pisanjem ljubavnog pisma iza paravana a ne gledajući u pismo onog drugog.

U kvizu “Savršeni spoj“ svi zainteresovani moći će da provere koliko dobro poznaju svog partnera. U zavisnosti od broja istih odgovora na pitanja o navikama i željama njihove voljene osobe, učesnici će dobiti sertifikat sa naznakom da li su srodne duše ili spadaju u grupu „suprotnosti se privlače“.

Svi koji uzmu učešće u aktivnostima na kraju će zavrteti “Točak sreće“ i osvojiti poklon sa onog polja na kojem se točak zaustavio.

 

Više informacija na: www.usceshoppingcenter.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *