Manifestacija Mikser vintage market

Treći Mikser vintage market održava se u subotu, 13. jula od 12 do 22h u renoviranom prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46).

Na ovoj prodajnoj manifestaciji učestvuju second-hand prodavnice, kolekcionari vintage odeće, nameštaja, igračaka, predmeta za kuću, starih ploča, zatim modni stilisti, kostimografi, scenografi i drugi.

Cilj Mikser vintage marketa je da postane glavna destinacija za sve Beograđane koji tragaju za najzanimljivijim primercima vintage mode, nameštaja, predmeta za kuću, i drugih vintage i sentimentalnih komada.

mikser vintage

Posetioci Mikser House-a će ove subote moći izbliza da osmotre jednog od takozvanih „čarlston“ lepotana pod oznakom Citroen 2CV, Uroša Bobića, beogradskog kolekcionara spačeka i ovekoveče ga svojim foto-aparatima, a dame koje budu želele da se pripreme za rokabili repertoar benda Sailorman And The Aligators, moći će da se našminkaju u retro maniru i kupe neki od vintage komada garderobe kolekcionara koji učestvuju na marketu. Pored njih na Mikser Vintage Market-u će biti prisutne i second-hand prodavnice, kolekcionari nameštaja, igračaka i predmeta za kuću.

Svoj vintage kutak će imati i Balkan Design Store (prodajni deo Mikser House-a), čiji će brendovi predstaviti posebnu ponudu u duhu ovog marketa: Mascom, Remake, Insa satovi, Bombondžija Bosiljčić, Gugadžina.

Najmlađi posetioci Mikser House-a će od 12 časova moći da iskuse kako su se nekada zabavljali njihovi roditelji i naprave lutkice od tkanina, dugmića i perlica. Ideja radionice je da deca provedu vreme na kreativan način i sama osmisle i naprave svoju jedinstvenu lutkicu, po uzoru na nekadašnje igračke.

Ulaz je slobodan. Više infomracija na Facebook stranici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *