Letnja škola glume

Ako želite da leto provedete na koristan i kreativan način, poboljšate svoj javni nastup i učvrstite samopouzdanje, prijavite se za Letnju školu glume koja se održava od 29. jula do 16. avgusta u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46). Školu vodi iskusni predavač, glumac Ivan Tomić, a mogu se prijaviti svi stariji od 15 godina.

Ivan Tomic

Program Letnje škole glume je osmišljen tako da postepeno, stručno i pažljivo prati i podržava lične sposobnosti i talenat svakog polaznika. Cilj je da se svakom od polaznika omogući da napreduje, razvije svoje scenske sposobnosti i dati mu priliku da svoj talenat obogati  i pokaže u javnom nastupu.

Škola je koncipirana tako da su prve dve nedelje namenjene usavršavanju osnovnih i naprednih tehnika glume, dok je treća nedelja predviđena za upoznavanje sa postupkom kreiranja pozorišne predstave.

Škola traje tri nedelje, a časovi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 10  do 13 časova. Za više informacija u vezi sa školom, kao i za prijavljivanje pišite na gluma@mikser.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *