Kreativna radionica za učenike srednjih škola u KCB-u

U periodu od 9. do 15. januara, u Kulturnom centru Beograda (galerija Artget), od 13 do 16h održavaće se kreativna radionica „Artedu 3”, za učenike srednjih škola.


Ciljevi obuke su upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću  i razvoj kreativnosti. Polaznici će zanimljivim tehnikama crtanja (veliki zajednički crteži, crtanje na majicama, fotografija, kratke video-forme) i pristupima, u kreativnoj atmosferi Kulturnog centra Beograda, istraživati na koje je sve načine moguće iskazati mišljenja, stavove i emocije jezikom savremene umetnosti.

Program je unapred utvrđen i sastoji se od kratkih predavanja i praktičnog rada.  Autorka i voditeljka je Ana Nedeljković, a izložba realizovanih radova biće održana 19. januara.

Učešće u radionici je besplatno i obezbeđen je sav potreban material. Broj polaznika je ograničen, a prijavljivanje se vrši na e-mail adresu: anedeljkovic1@yahoo.com.

Program je podržao Sekretarijat za sport i omladinu, a organizatori su Kulturni centar Beograda i Udruženje „Artedukacija”. 

 

Izvor: Beoinfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *