Konkurs: Postani Jack zvezda!

Ovog leta JDX Backstage na Exit festivalu, koji se održava, kao i svake godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, u periodu od 10. do 14. jula, slavi avanturistički duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga želi svojim prijateljima, muzičkim entuzijastima, da pruži šansu da se upuste u muzičku avanturu i osvoje jednočasovni DJ nastup na Jack Daniel’s Backtage-u na Exitu!

Na zvaničnoj Jack Daniel’s Serbia stranici se nalazi aplikacija preko koje kandidati predstavljaju sebe i svoj istančan muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Jack-a na Exit festivalu. Svi  prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass! (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata, nastupice kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu! Izabranim  kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

Maja Uzelac na JDX-u

Organizatori naglašavju da je konkurs otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu. Dovoljno je samo da predstavite svoju muzičku  selekciju i već ste dobili šansu da postanete Jack zvezda.

Jack je uvek bio verni pratilac glavnih aktera muzičke istorije i rokenrola i još uvek stvara muzičku istoriju uz malu pomoć velikog broja prijatelja širom sveta. Ovog leta Jack prijatelji pozvani su da  naprave fotografije koje najbolje predstavljaju Jack i muziku i da ih okače na instagram sa hashtagom #JDMUSIC. Izbor najboljih fotografija biće objavljen na globalnoj stranici jackontour.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *