Koncert Vlade Divljana u SKC-u

Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band održaće koncert 7. juna u bašti Studentskog kulturnog centra.

vlada-divljan-i-ljetno-kino-foto-valter-sirotic

Beogradska publika će prvi put moći uživo da čuje legendarne hitove Idola i ljubavne pesme Divljanove samostalne karijere u novim, za ples pogodnijim izvedbama Ljetnog kina Big Banda.

Ljetno kino Big band poznat je po neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, harmonikom, čelom, perkusijama i višeglasnim pevanjem poreklom sa jadranskog ostrva Brač.

Bend predvodi nekadašnji gitarista Filma i Vještica Maks Juričić Divljan koji je krajem prošle godine godine objavio CD EP “Četiri godišnja doba”, sa kog su dosadašnji singlovi/spotovi “Samo jednu ljubav imam” i “Najlepša”, a ovih dana se očekuje i treći – “Vodim te na more”.

U bendu su pored Juričića, Matulića i Filipovića, i basista Marino Pelajić (ex Film, Haustor, Le Cinema), saksofonista i klavijaturista Psihomodo popa Jura Novoselić (ex Film, Haustor, Disciplina kičme). Za električno čelo je zadužen Stane Kovačić, Ante Prgin-Surka za beatbox, a Radislav Jovanov-Gonzo za “sitne” udaraljke.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po ceni od 900 dinara za pojedinačnu, odnosno 1600 dinara za kartu za dvoje, preko mreža Eventim, Ticketline i na blagajni SKC-a.

 

Izvor: danubeogradu.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *