Koncert “U podne za decu”

Koncert “U podne za decu” održava se u nedelju, 24.marta u Domu omladine Beograda (Velika sala) sa početkom u 12h.

Cilj programa “U podne za decu” je da se klasična muzika približi najmlađima – od 0 pa do nekoliko stotina meseci. Ovoga puta junaci imaju zadatak da nađu ljubavnu formulu za Duh Proleća da ga ne bi Upravni i nadzorni odbor godišnjih doba vratili natrag u zimu.

u_podne_za_decu

Prateći program koncerta je dečija arhitektonska radionica “Kolažiranje grada; kanapi i karton”, jedan u nizu projekata Kompozicija – mala škola arhitekture. Sat vremena pre početka koncerta, u holu ispred Velike sale, najmlađa moći će da na jedan kreativan način, uz pomoć kanapa i kartona, napravi svoje prve korake u svet arhitetkture. Autori radionica su Milica Apostolović i Marija Brđović, masteri arhitekture.

Ulaznice za martovski, četvrti po redu, koncert su donacija humanitarnoj akciji Fonda B92  “Bitka za porodilišta“, čiji je cilj snabdevanje porodilišta i zdravstvenih ustanova u Srbiji medicinskom opremom. Donacija će biti usmerena ka Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Srbije u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Novac možete uplatiti na račun: 340-36233-65, Erste Banka ad, Bulevar oslobođenja, 21 000 Novi Sad, za Fond B92, poziv na br: 24-03-2013 i poneti uplatnicu na dan koncerta, ili donirati novac na sam dan koncerta u Domu omladine. Visina donacije je po sopstvenom izboru.

Više informacija na: www.domomladine.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *