Koncert grupe Zabranjeno pušenje u DOB-u

Zabranjeno pušenje će posle 3 godine održati solo koncert u Beogradu! U međuvremenu su imali samo jedan nastup od 45 minuta, u sklopu letošnjeg Beer Festa, kada je 130000 raspevanih posetilaca pevalo najveće hitove ovog benda – prizor koji je teško zaboraviti.

Datum koncerta u DOB-u nije slučajno odabran. Na koncertu će biti obeležena erotska, 69 godisnjica II zasedanja Avnoja i udaranja temelja državi koje više nema, a koja budi pozitivna sećanja i emocije kod mnogih ljudi s ovih prostora.

Pozivamo sve pionire, pionirke, radne ljude, građane i seljake da na adekvatan način, uz pesmu i šalu, zajedno sa grupom Zabranjeno pušenje obeleže taj veliki 69. Dan Republike.

U sklopu manifestacije i sleta predviđenog za 29.11.2012. biće postavljena i izložba Novog primitivizma. Više od 50 autentičnih eksponata biće izloženo u holu Doma omladine. Otvaranje izložbe je bilo sinoć u 18h, a sama izložba će trajati do dana koncerta.

Ulaznice su od ponedeljka 19.11.2012. pa do dana koncerta u pretprodaji po ceni od 1200 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u Dom omladine cena ulaznice biće 1400 dinara. Ulaznice se prodaju u Felix Shopu i na svim prodajnim mestima Eventima.

Bend koji je nastao 1980. godine od grupice klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, delili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam zasigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih muzičkih imena ovih prostora. Uopšte ne sumnjamo da će trenutna postava „Zabranjenog pušenja“, koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 29.11. u Domu omladine Beograda priuštiti svojim fanovima kocert za pamćenje.

 

Izvor: Dom omladine Beograda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *