Koncert Dženifer Lopez u Areni

Svetska pop diva Dženifer Lopez nastupiće večeras u Kombank areni u okviru svoje turneje “Dance Again”.

Zvanično najmoćnija i najlepša žena na planeti prirediće šou svetskih razmera publici u Beogradu.

Glumica, zabavljač, muzičar, filmski i TV producent, modni dizajner i humanista, Dženifer Lopez je proglašena za jednu od najuticajnijih javnih ličnosti u svetu šou biznisa ikada.

Rođena je 24. jula 1969. godine u Bronksu. Časove igranja i pevanja pohađa od svoje pete godine, a roditeljsku kuću je napustila kada je imala 18 godina, da bi započela karijeru u šou biznisu, čemu su se roditelji protivili. Karijeru je započela kao igračica u jednoj zabavnoj TV emisiji, a kasnije je radila kao prateća igračica na turnejama Dženet Džekson. Njen prvi proboj u svet glume je bio 1997. godine kada je dobila ulogu Selene, popularne meksičke pevačice u istoimenom filmu. Pored filmova i muzičkih albuma ona ima svoju kolekciju parfema i garderobe za žene i muškarce.

U maju 2011. godine objavila je album “Love”, a prvi singl “On The Floor” koji je snimila sa trenutno najaktuelnijim muzičkim producentom i reperom Pitbulom, dostigao je prvo mesto u 18 zemalja i postao hit sa najviše preuzimanja sa interneta u njenoj karijeri. Spotom za ovu pesmu, Dženifer je postala prvi ženski izvođač na Vevo, sa pesmom od 100 miliona pregleda u najkraćem vremenskom intervalu i time je “On The Floor” postao najgledaniji spot ženskog izvođača u istoriji YouTube-a.

 

 

 Više informacija na: kombankarena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *