Koncert Bijons u Areni

Pop diva Bijons (Beyoncé Knowles) započeće svoju svetsku turneju “The Mrs. Carter Show World Tour” koncertom u Kombank areni 15. aprila.

Ovo je njena prva turneja posle tri godine, a obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, a osim Beograda nastupiće u Berlinu, Parizu, Londonu..

Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu. Takođe, kao glavna zvezda, nastupiće i na najvećem svetskom muzičkom festivalu, “Rock in Rio” koji se održava 13. septembra u Brazilu.

“The Mrs. Carter Show World Tour” biće najambicioznija i najveća turneja Bijons do sada. Planirano je da traje godinu dana, a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.

Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, Bijons, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih više od 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Kritičari hvale njene energetične nastupe koji je ličnim stilom izdvajaju kao pevačicu budućnosti.

Fanovi ove pop dive mogu da posete “Beyhive Blog” na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji, VIP pakete… Za članove fan kluba biće u prodaji od srede, 6. februara (od 16h) preko sajta beyonce.com.

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 8. februara, a moći će da se nabave na prodajnim mestima: Kombank arena, Bilet centar Beograda, Dom omladine i “Ušće” SC, kao i preko sajta eventim.rs.

Na prodajnim mestima ulaznice se mogu nabaviti od 11. februara, po cenama od 2700, 3900, 4500, 5500 i 5900 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *