Jesenji Aqua Viva festival zdravlja

Jesenji Aqua Viva festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine, zdravstvene i kozmetičke nege održava se 21. i 22.septembra od 10 do 22:00 u Velikoj sali, Amerikani i Klubu u Domu Omladine.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Javnosti će se predstaviti više od 70 izlagača, predavanja obuhvataju više od 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.200 ljudi. Ulaz na festival je besplatan zahvaljujući sponzorima Aqua Vivi (generalnom sponzoru), Imleku (zlatnom sponzoru)  I Cryo-save (sponzoru), a zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.

Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi za građane, opšteg zdravstvenog stanja, merenje nivoa šećera u krvi i pritiska, sluha, bodi mas indeks…

Za najmlađe će biti održana „Aqua viva Junior olimpijada”,  na kojoj će učestvovati mališani iz mnogih vrtića, druziće se sa maskotom Akvišom, a najspretniji i najtalentovaniji u sportskim disciplinama će biti nagrađeni. Zanimljiv će biti i “Moja kravica dečiji kutak”, gde će mališani moći da crtaju i učestvuju u radionicama, a najbolje radove će zlatni sponzor “Imlek” nagraditi.

U okviru manifestacije biće održana „Konferencija posvećena bezbednosti i zdravlju dece i omladine”, u saradnji sa Ministarstvom zdravljaZavodom za zdravstvenu zaštitu studenata BeogradIncest trauma centromASTROM, savetovalištima za mlade domova zdravlja…

Pokrovitelji festivala su najuglednije institucije u zemlji, Ministarstvo zdravlja, Sekretarijat za zdravstvo grada Beograda, Institut za imunologiju i virusologiju Torlak, Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije, Lekarska komora Srbije, Crveni krst Srbije, Dom zdravlja „Stari grad“, Olimpijski komitet i Sportski savez Srbije, generalni sponzor je „Aqua viva”, zlatni sponzor  je “Imlek”, a sponzor je i „Cryo-save”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *