Izložba “Corners of the Earth”

Izložba fotografija Bojana Hohnjeca, “Corners of the Earth”, biće postavljena danas u Knez Mihailovoj ulici (od Palate Albanija do KCB).

jamiroquai-dressing-room

Fotografije su nastale na turneji benda Jamiroquai (2011-2013) tokom promocije poslednjeg albuma “Rock Dust Light Star”. Svi zainteresovani moći će da vide kako se ekipa zabavljali na sceni i van nje, nastupajući u dvadesetak zemalja – Pariz, Minhen, Berlin, Rim, London, Mančester, Lim, Moskva, Santijago, Buenos Aires, Kijev, Novi Sad, Varšava, Roterdam, Birmingen, Brisel, Barselona,…

Bojan Hohnjec rodjen je u Novom Sadu, a fotografijom se profesionalno bavi od 2003. godine. Zvanični fotograf benda Jamiroquai postao je 2011. godine.  Od 2001. do 2010. godine bio je oficijelni fotograf Exit festivala, a njegove fotografije izlazile su i u velikom broju domaćih i stranih magazina.

Najveću samostalnu izložbu na kojima su bile izložene fotografije Novog Sada imao je 2009. godine, a radove je videlo više od 40.000 ljudi.

Ciklus izložbi “Corners of the Earth” započinje u Beogradu, a ideja je da fotografije budu postavljene u svakom gradu u kojem nastupaju Jamiroquai.

Jamiroquai će nastupiti 30. juna u Kombank areni, a uleznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnm mestima CS Eventima i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće SC, kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *