Humanitarni koncert u klubu „Krug“

Zahvaljujući izuzetnoj angažovanosti i akciji koju je poznati glumac Sergej Trifunović pokrenuo, osmogodišnja Tijana Ognjanović otputovaće u Hjuston.

Međutim, svi jako dobro znamo da Tijana nije jedina kojoj je pomoć potrebna i da još mnogo dece čeka na šansu za novo srce, od koje ih, na žalost, najčešće deli novac.

ljubica

Sergej Trifunović, Narodni heroj Antonije Pušić aka Rambo Amadeus i Vasil Hadžimanov okupili su se sa idejom da pomognu dvogodišnjoj Ljubici Adamić da dobije novo srce. Kada je imala samo tri meseca, Ljubica Adamić imala je infarkt. Od sigurne smrti velikim naporom spasli su je lekari. Dijagnoza koju su postavili – kardiomiopatija. Ljubica u grudnom košu nosi srce uvećano tri puta, staro kao kod čoveka od sedamdeset godina. Za sada joj život čuvaju lekovi, ali neophodna je transplantacija.

Akciji su se takođe priključili i bend Mašta Bašta, kao i Miss Milli, te će svi oni u subotu, 13. Aprila, s početkom u 23h nastupiti u beogradskom klubu „Krug“.

Cena karte iznosi 500 dinara a kompletan prihod od prodaje karata biće uplaćen na račun Ljubičine porodice. Podaci za uplatu za sve one koji žele da pomognu dvogodišnjoj devojčici da dobije preko potrebnu transplataciju srca su: žiro račun Viđojvođanske banke 355 – 000 – 320 – 010 – 478 – 634

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *