Muscle planet teretana predstavlja vrste grupnih treninga

Muscle planet teretana predstavlja:

Pilates – Pilates je specifičan način vežbanja koji osnažuje telo i um. Pilates treningom, kroz kombinaciju vežbi snage i istezanja, postiže se tonizacija mišića, pa celo telo postaje bolje oblikovano i zategnuto. Trening traje sat vremena, radi se uz laganu muziku, vežbe se izvode polako i precizno, sa akcentom na stabilnost središnjeg dela tela, tzv. core. Jačanjem središta, popavlja se držanje tela što umanjuje bol u leđima i vratu. 

Cardio Boxing – Cardio Boxing je eksplozivan kardio trening namenjen svima koji žele da redukuju telesnu masu. Ovaj trening kombinuje udarce iz različitih borilačkih veština (najviše iz boksa i kik boksa), koristi i ručne i nožne tehnike na džaku i uklapa ih u jednostavne koreografske blokove. Preporučljivo je nositi rukavice ili bandažere.  Radi se u parovima (po dvoje na jednom džaku), ali nema kontakta između vežbača. Ovakvim treningom prvenstveno se gube kilogrami i smanjuje se  procenat masti, a uz to telo postaje zategnuto i proporcionalno. 

Body Sculpting – Body Sculpting je trening srednjeg intenziteta koji izuzetno oblikuje telo i utiče na ubrzavanje metabolizma. Ukoliko Vam je cilj da tonizirate celo telo i smanjite procenat masti u organizmu ovo je program za Vas. Na svakom treningu se stavlja akcenat na druge grupe mišića pa se nekad više rade vežbe za noge, nekad za ruke, a nekad za središnji deo tela. Trening traje sat vremena. 

T.A.G. – T.A.G. stavilja akcenat na ženske kritične zone tj. butine, stomak i zadnjicu,  Tokom časa od rekvizita se ponekad koriste steperi i tegići, kako bi se pojačao efekat vežbanja i postigli maksimalni rezultati. U prvih pola sata se radi kardio blok koji podstiče sagorevanje masti, a nakon toga slede parterne vežbe za pomenute zone. 

Zumba®Fitness – Po jednom treningu možete da se potrošiti čak 500 – 900 kalorija, a da se pritom dobro zabavite! Ovaj trening je inspirisan latino ritmovima, brz je i dinamičan, pogodan za sve koji žele kvalitetan kardio program koji podiže raspoloženje.  Vežbajući Zumba Fitnes regulisaćete telesnu težinu i smanjiti procenat masti, poboljšati koordinaciju i usklađenost pokreta i što je najvažnije osećaćete se dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *