Grazia Shopping Night

U petak, 12. oktobra od 19 do 24h, biće održano novo izdanje manifestacije Grazia Shopping Night. Šoping, zabava i popusti biće u centru Beograda, šoping molu DeltaCity, Ziri i Sava Centru.

U jesenjem izdanju biće uključeno više od 200 radnji najpoznatijih modnih brendova, sa primamljivim popustima od 10 do 50 %, uz dodatni popust od 5 % za vlasnike Maestro i MasterCard kartica u posebno obeleženim radnjama, uz do sada najraznovrsniji muzički i scenski program.

Duž glavne “kupoholičarske šoping avenije”, Knez Mihailove ulice, Grazia u večeri šopinga i zabave poklanja velika iznenađenja svim damama u nastupima naših popularnih muzičara. Finalistkinje L’Oreal & Grazia Shopping Night konkursa – “Otkrij Divu u sebi”, uoči koncerta Dženifer Lopez, pokazaće svoje vokalne i scenske sposobnosti u nastupima na svečanoj bini.

Još jedna značajna akcije jeste humanitarna akcija magazina Grazia i udruženja “Budimo zajedno”, žena obolelih od raka dojke. Da bi se učestvovalo u ovoj akciji, dovoljno je da se poseti Grazia štand dobre volje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj i donira 100 dinara udruženju “Budimo zajedno”, a poklon je ženska tašna.

Domaćin večeri je voditelj Ivan Golušin. Grazia Shopping Night Taxi, potpuno besplatno će voziti sve zaljubljenike u šoping od stanice ispred Palate Albanija ka šoping molu Delta City, u oba smera.

U Delta City-ju, se očekuje atraktivni program: dečije pozorište, šou sa vatrom, akrobacije grupe USB i druga iznenađenja, kao i nastup ljudi-statua. Domaćin-voditelj je Marina Kotevski.

U Ziri će najmlađi uživati u dečjem festivalu sa klovnovima, žonglerima, a gostovaće i DJ devojke, pobednice konkursa Grazia DJ Ona. I uSavacentru će biti pripremljen prigodan program i, naravno, popusti.

Više informacija na: www.grazia.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *