Grazia Shopping Night Ušće – special edition

U petak, 9. novembra, od 17h do ponoći, zbog izuzetno velikog interesovanja biće organizovana nova noć iznenađenja “Grazia Shopping Night Ušće – special edition”.

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, izdavačka kompanija Attica Media i magazin Grazia organizuju tradicionalnu manifestaciju “Grazia Shopping Night” u Shopping Centru Ušće. Uz najraznovrsniji program kupovine i zabave
prepun iznenađenja, u radnjama najpoznatijih modnih brendova, sa veoma primamljivim popustima, kupce očekuje i 5 % dodatnog popusta za korisnike Maestro i MasterCard platnih kartica u pojedinim radnjama.

Nagrade za sve kupoholičare, zabava za najmlađe u dečjem pozorištu, stand up komedija i avantura za celu porodicu sa fotografijom za uspomenu iz porodičnog šopinga, samo su deo velikih iznenađenja. Lični šoping savetnici za ovu noć biće predstavnici magazina “Grazia”, koji će pomoći stručnim savetima tokom kupovine.

U muzičkom programu nastupiće Diva. Najbolje DJ dame u štiklama, pobednice prvog domaćeg takmičenja na konkursu Grazia Super OnaDJ, pripremile su posebne mikseve za ovu noć. 

 

Više informacija na: www.usceshoppingcenter.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *