Grand kafa i moda od ambalažnih materijala

Grand Kafa, sa svojim brendom Grand Aroma, učesnik je izložbe haljina, napravljenih od ambalažnih materijala, pod nazivom „Zakopčaj me selotejpom“. Izložba je otvorena 16. januara i trajaće do 3. februara, a svi posetioci tržnog centra „Delta Siti“, u pomenutom periodu, imaće priliku da glasaju za najlepšu haljinu, napravljenu od strane poznatih domaćih, modnih dizajnera.

Autor haljine koja je raskošna, ženstvena, elegantna, ali i smela kao i sama Grand Aroma je talentovana kreatorka Ana Grebec, Dizajn studio Dressing Beograd.

Cilj projekta je istaći važnost ambalaže kao neodvojivog dela svakog proizvoda, informisati potrošače o ambalaži, njenom izgledu, funkcijama, oznakama, sa posebnim osvrtom na značaj zaštite prirodne sredine i zaštite proizvoda od nepovoljnog spoljašnjeg uticaja.

NA FOTOGRAFIJI: Grand Aroma haljina od ambalaže; Ana Grebec, dizajnerka

Grand kafa je upakovana u troslojnu kombinovanu fleksibilnu ambalažu. Osnovni slojevi su poliester, aluminijum i polietilen, dok se između njih nalaze lepkovi koji posebnim tehnološkim procesima od tri navedena sloja formiraju jedan materijal za pakovanje. Ambalaža dolazi u rolnama i ima izuzetan ekološki značaj, zaštićena je od spoljašnjih uticaja i rizika za bezbednost hrane.

Izložba se zatvara 3. februara, i to proglašenjem pobednika izbora za najlepšu haljinu i nagrađivanjem glasača.

Naše najbrže tri čitateljke dobijaju poklon od Grand kafe, slanjem svojih podataka na kontakt@stazenezele.rs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *