Gradski vašar – “Trange&Frange”

Otvoreno za trampu i prodaju svega unikatnog, retkog i vašeg!

Nedelja, 30. septembar, u DOB-u (Glavni hol) od 17 do 22h.

U vreme preteranog konzumerizma, robovanja robnim markama i velike ekonomske krize, Trange&Frange predstavlja mogućnost kupovine bez para, način da se do određenih retkih stvari dođe bez upotrebe novca ili jeftino, nudi prodavnicu za sve & svašta!
 


Trange&Frange
poziva mlade umetnike, proizvođače rukotvorina, dizajnere nakita, odevnih i dekorativnih predmeta, second hand & vintage radnje i kolekcionare, radionice reciklaže, prodavce starih knjiga, odeće, obuće, stripova, igračaka, učesnike nekadašnjeg marketa gramofonskih ploča, akvariste i one koji se trampe ribicama, kao i one koji učestvuju u tradicionalnoj menjaži sličica kod Terazijske česme. Otvoreni smo za sve one koji žele nešto da razmene. Možete razmenjivati i prodavati sve što je unikatno, retko i vaše.

Ekskluzivno u septembru, u čast nove ili ispraćajući staru školsku – besplatan ulaz, besplatne kutije u odvojenom prostoru za sve koji đačkom knjižicom ili povlasticom za gradski prevoz dokažu status đaka ili studenta! Zamenite, trampite, prodajte i kupite udžbenike direktno od ortaka, vršnjaka, kolega! Od zarađenog novca možete da kupite divan nakit, second hand odeću, majice, stripove od ostalih prodavaca i dizajnera,  ili jednostavno nove udžbenike! 

Više informacija na: www.domomladine.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *