Festival Moja posla

Festival Moja posla, koji je namenjen srednjoškolcima, održava se u četvrtak, 6. juna u KC Gradu (Braće Krsmanović 4) od.

U okviru festivala će biti organizovana Startap ekskurzija i Revija zanimanja, gde će posetioci biti upoznati sa uspešnim domaćim kompanijama koje su stvorili mladi i zanimanja budućnosti.

moja-posla

Odabranih 15 srednjoškolaca i srednjoškolki će od 10 do 16h biti u poseti startap kompanijama u Beogradu, koje su svojim inovativnim idejama, igrama i aplikacijama osvojile internet.

Revija zanimanja biće otvorena od 16 do 19h. Na njoj će se predstaviti ljudi sa zanimljivim i neobičnim karijerama, koji će govoriti o svom radnom danu, o prednostima i manama posla, uspesima i doživljajima.

Osim Startap ekskurzije biće organizovana i IT Ekskurziju, poseta najuspešnijim domaćim IT kompanijama, poput PS Techa, Infostuda i Young Culturea, koje zapošljavaju stotine inženjera/ki i razvijaju softver za strano tržište. Svi zainteresovani saznaće kako je raditi u najperspektivnijoj industriji informacionih tehnologija.

Otvorena kancelarija biće organizovana od 11 do 19h. Biće predstavljena moderna karijera – radni dan nekoga ko može da radi bilo kad i bilo gde.

Izvor: danubeogradu.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *