Festival ELEMENTS po prvi put u Beogradu

Skymusic korporacija, nakon deset godina organizacije najvećih muzičko scenskih događaja, po prvi put predstavlja sopstvenu festivalsku platformu pod nazivom ELEMENTS.

Prvi u nizu ELEMENTS festivala koji nosi naziv “End of the World and the New beginning” odrzaće se u petak, 21. decembra u Kombank Areni, koja će specijlano i samo za ovu priliku, zahvaljujući senzacionalnoj audio-vizuelnoj produkciji i kreativnom konceptu postati “najveći i najkomforniji klub u Evropi”.

ELEMENTS predstavlja vrhunac svega što se može nazvati audio-vizuelnim spektaklom. Vodeći računa o celokumnom ugođaju: veličanstvenoj scenografiji u vidu krila širine 50m renomirane holandske kompanije “Air Works” zadužene za scenografiju najvećih svetskih događaja (Olimpijada u Londonu, Sensation..), audio vizuelnim efektima: laserima, led ekranima, najboljem osvetljenju i ozvučenju, kao i zbog obraćanja pažnje na najsitnije detalje uključujući i udobnost Kombak Arene.

Datum za prvi u nizu ELEMENTS festivala je simbolično odabran na osnovu dobro poznatog predskazanja drevnog naroda Maja o “nestanku civilizacije i kraju sveta”. Ovo će biti najveći od tri planirana ELEMENTS festivala, koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije.

Prema rečima organizatora, ovi festivali i eventi trajaće minimalno osam sati i podrazumevaće celovečernji spektakl od jednog do više festivalskih dana.

Izvođači koji predstavljaju Line-up festivala su: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i “gost iznenađenja”. Specifičost ovog događaja ogleda se u pažljivo dogovorenoj saradnji izvođača i organizatora, kako bi se repertoar adaptirao i uskladio sa tehničkim i režijskim konceptom događaja.

Za razliku od velikog broja događaja ove vrste, odlučeno je da dve trećine muzičkog programa bude praćeno pevanjem uživo. Dance floor će biti podeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire (fun pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima. VIP zonu činiće specijalno napravljene platforme sa severne, južne i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super – Vip platforma, sa eksluzivnim gošćama – biće ugošćeno 150 najlepših devojaka regiona odabranih od strane prijatelja i partnera, čuvene interaktivne mreže sajtova Gentelemens Choice, koja već tradicionalno predstavlja svetu najlepše devojke jugoistočne Evrope. Na samoj lokaciji biće postavljen veliki broj šankova kako bi posetioci mogli u što kraćem roku da dođu do pića.

Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank Arene i Skymusica i iznose 1490, 1990 i 2490 dinara za dance floor, 3490, 3990 dinara za Vip platforme i 4990 dinara za Gentlemens Choice Super Vip.

Rezervacije stolova mogu se izvršiti isključivo na telefon 063/324-283 ili putem ELEMENTS oficijalnog sajta ili Fejsbuk stranice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *