Eucerin Hyaluron Filler

Izreka da dobre stvari ne treba menjati odavno se pokazala tačnom. U slučaju kad je ono što imate najbolje što postoji ona još više dobija na snazi. Svojim trenutnim i efikasnim dejstvom u borbi protiv jednog od najljućih neprijatelja svake dame – bora, Eucerin Hyaluron-Filler preparati pružaju dovoljno razloga da i dalje ostanu vaš pouzdan saveznik. Blistavu mladoliku kožu, bez upotrebe injekcija i skalpela uz pomoć ovog fantastičnog preparata postići ćete u nekoliko laganih poteza. Krajnji rezultat biće lice koje ćete sa osmehom rado gledati!

Tajna Hyaluron-Filler preparata je u kombinaciji aktivnih principa koji prodiru u sve slojeve kože. Saponini stimulišu stvaranje fiziološke hijaluronske kiseline u ćelijama dermisa, gde nastaju najdublje bore. Hijaluronska kiselina male molekulske mase popunjava bore i čini kožu glatkom delujući na nivou epidermisa, dok Hijaluronska kiselina velike molekulske mase popunjava fine bore na površini kože – neposredno nakon nanošenja! Sa 5 puta većom koncentracijom Hijaluronske kiseline*, efikasnost preparata je značajno povećana.

Kako bi se odužio svojim vernim kupcima Eucerin je osmislio akciju – sada imate priliku da komplet dnevnu i noćnu Eucerin Hyaluron-Filler kremu kupite sa 20% popusta! Od sada možete uživati u svom novom, podmlađenom izgledu i to po znatno nižoj ceni.

Eucerin je medicinska kozmetika i prodaje se isključivo u apotekama. Svratite u najbližu apoteku, potražite savet od apotekara i izaberite Hyaluron Filler paket koji najviše odgovara vašoj koži. Postoje dve vrste paketa – sa dnevnom kremom za suvu kožu ili sa dnevnom kremom za mešovitu kožu. Okvirna cena je 4300 dinara.

* U odnosu na prethodnu Hyaluron Filler kremu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *