Eucerin Aqua Porin – prolećno buđenje vaše kože

Više puta se govorilo o važnosti dubinske hidratacije kože kao preduslovu za svež i zdrav izgled kože lica. Bez obzira da li su u pitanju mlađe ili starije žene, hidratacija, iako iz različitih razloga, podjednako je neophodna. Oni koji se bave izučavanjem potreba žena u nezi kože lica, skloni su da ih podele u dve grupe: „žene borci“ i „žene kontrolori“. Dok se prva grupa aktivno bori da reši probleme, kao što su, na primer, nečistoće, akne i druge nepravilnosti, druge nastoje da održe zdrav i mladalački izgled kože kontrolišući sve elemente nege lica. Neophodna baza za ispunjavanje potreba i jedne i druge grupe žena je kvalitetna hidriranost.
Upravo zato, ključno je pitanje: šta može da probudi ćelije kože da prime vodu?

Revolucionarno otkriće: akvaporini – vodeni kanali u ćelijama

Style: "Neutral"

Koristeći revolucionarnu formulu, Eucerin® je pronašao način za postizanje dubinski hidrirane, zdrave i blistave kože koja izgleda savršeno.

Glavne uloge kvalitetne i redovne hidratacije:

Zaštita: dobra hidriranost kože prirodna je barijera ka negativnim spoljašnjim uticajima

Prevencija: dobro hidrirana koža spečava nastanak bora i garantuje elastičnost.

Očuvanje: Trenutna svežina koje lice dobija kada je hidrirano utiče na osećaj relaksiranosti kože, što je zalog za očuvanje mladalačkog izgleda kože.

 

Podelite sa nama kako vi negujete vaše lice? Možete osvojiti vredan poklon od Eucerina – Aquaporin kremu za lice.

 

 

One Reply to “Eucerin Aqua Porin – prolećno buđenje vaše kože”

  1. Uh, moram da priznam da spadam u grupu “veciti borac”! Ipak, s vremena na vreme odustanem, mozda zato sto jos nisam pronasla savrsenu kremu za svoje lice 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *