Elegancija u kuhinji uz Draganu Ognjenović

Kompanija Dijamant, u saradnji sa našom renomiranom modnom dizajnerkom Draganom Ognjenović, organizuje jedinstvenu akciju namenjenu savremenim domaćicama, koja će im omogućiti da i u kuhinji izgledaju elegantno i ženstveno. Dragana Ognjenović dizajnirala je limitiranu seriju kecelja, koje će kompanija Dijamant poklanjati svojim potrošačima u narednom periodu.

Kecelje Dijamant by Dragana Ognjenovic

“Dopala mi se ova akcija, jer veoma cenim dobro pripremljenu hranu i volim da kuvam. Pripremanje hrane je poseban vid pažnje i ljubavi koje darujemo jedni drugima. Poznajem mnoge dame koje, bez obzira što je rad u kuhinji veoma zahtevan posao, uvek uspevaju da budu elegantne, pa čak i dok kuvaju. Mislim da njihovi ukućani i prijatelji to vrlo cene. Kecelje koje sam dizajnirala za kompaniju Dijamant, ponudiće ženama mogućnost da se i u kuhinji osećaju dobro i da plene elegancijom.“ – kaže Dragana Ognjenović.
Više detalja o ovoj akciji pronaćićete na veb sajtu fabrike Dijamant i u većim marketima, na mestima prodaje Dijamant margarina.

Za naše dve najbrže čitateljke koje podele sa nama koje Dijamant proizvode najčešće koriste za svoje kulinarske specijalitete imamo vredne poklone – po paket Dijamant proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *