DJ Rush u bašti Sava centra

DJ Rush (Raš), jedan od pionira hard tehna, nastupiće u bašti Sava centra na “Heineken Lucky Records”, u petak, 28. juna od 22h.

dj-rush

DJ Rush u Srbiju dolazi posle sedam godina pauze, nastupiće kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije “Lucky Records”.

Poznat je po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog čega ga i zovu Killing Machine. Njegove nastupe čini unikatnim i to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska.

Po mnogim kritičarima DJ Rush je zaslužan za neke od najboljih tvrdih i brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije.

Nastupao je u SKC-u, u bašti Sava centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja i danas važi za jedan od najboljih DJ partija u Beogradu.

Domaća podrška na žurci će biti Dejan Milićević, u “back2back” setu sa Speedy-jem. Za warm up odgovorni su Toma Tek & Klaus.

Cene ulaznica su 1.200 (u pretprodaji) i 1.500 dinara (na ulazu). Mogu se kupiti u Bilet servisu, Kombank areni, Ušće SC (Info pult), Domu omladine, Domu sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova www.tickets.rs  i www.eventim.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *