Deseti rođendan plesnog kluba Casa De Baile!

31. marta 2012. godine sa početkom u 21 čas, održaće se, jubilarni, 10-ti rođendan plesnog kluba Casa De Baile. U velikoj sali SKC-a, u ulici Kralja Milana 48 u Beogradu, prikazaćemo svoje umeće, a gostima prirediti plesni spektakl. Pored Casa De Baile, svoje plesno znanje te večeri podeliće sa nama i našim gostima sve velike škole salse u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Smederevu, a u reggaeton battle-u, šaljivo-izazovnoj plesnoj bitci, između muškaraca i dama, učestvovaće preko 200 plesača što će biti jedna od najmasovnijih plesnih scena u Srbiji. Dođite da sa nama na najlepši, plesni način, proslavite deceniju postojanja salse u Srbiji i 10 godina Plesnog kluba Casa De Baile.
 
 
Naša kuća plesa – Casa De Baile – rođena je januara 2002. godine u Vršcu pod nazivom PK Millennium. Iste te godine, postali smo članovi Plesnog saveza Srbije, a u saradnji sa PK Beodance, počeli smo sa prvim časovima salse u Beogradu. Organizovali smo mnoga plesna takmičenja u Vršcu, a često nam je praksa bila da napunimo halu Millennium, odakle je ples sa tribina posmatralo više od 4.000 gledalaca. Naši reprezentativci su odmeravali svoje umeće na svetskom prvenstvu u standardnim plesovima u kategoriji starijih omladinaca.
 
Casa De Baile nastaje 2008. godine kao brend, a tri godine kasnije PK Millennium seli sedište iz Vršca za Beograd i menja ime u Casa De Baile. U sali sa ogledalima i dobrim plesnim podijumom naši plesači su se družili i vredno vežbali. Trud nam se isplatio 2010. godine kad smo postali Vicešampioni sveta u salsa rueda takmičenju. Održali smo, tokom ovih 10 godina postojanja, brojna predavanja na kongresima i nastupali u različitim formacijama.
Priznajemo, odgovorni smo za popularizaciju salse u Srbiji, jer smo hiljadama ljudi život učinili lepšim kroz ples.
 

Šaljemo Vam lep plesni pozdrav,

Plesni klub
Casa De Baile

PR
Željka Vasić
064 12 41 197

2 Replies to “Deseti rođendan plesnog kluba Casa De Baile!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *