Dečko iz snova – Karli Filips

Ovoga puta vodimo vas u Jorkšir Fols  da upoznate braću Čendler. Tri zanosna muškarca – neženje, koji privlače pažnju gde god da se pojave. Nema žene koja ih ne bi poželela za sebe! Kada se njihova majka naprasno razboli, postavlja im jedan težak zadatak: ona želi unučiće pre nego umre. Očajna braća, sva trojica samci, u potrazi za rešenjem dolaze na ideju da bacaju novčić. Budući da je Čejs već bio u braku i razveden je, opkladu dele Rik i Roman. Onaj koji izgubi mora se odreći svoje slobode i podariti unuče majci. Karma je odradila svoje i taj teret pada na Romana – najmlađeg i najsamostalnijeg Čendlera – novinskog reportera koji obožava svoju slobodu i činjenicu da se ni na jednom svom putovanju ne mora zadržavati duže nego što želi.

Fotografija: Lela Radulović

Da li postoji žena koja može da smiri večitog neženju? Šta je to što može promeniti mišljenje samostalnom muškarcu koji ništa ne voli više od svoje slobode? I šta to treba posedovati žena koju doslovno možemo nazvati fatalnom?

Ovu knjigu preporučujemo, zbog sofisticirano erotskog sadržaja, samo 18+ čitateljkama.

Nakon izgubljene opklade, Roman Čendler pravi plan. Njegov novi život mora uključiti ženu koja je voljna da se uda, rodi dete i posveti se podizanju istog, bez želje i potrebe da on bude u blizini. Zauzvrat, dok bude putovao po svetu i izveštavao o bitnim događajima,
on će slati novac za izdržavanje i svi će biti srećni. Sada još samo da se odluči – koju od žena Jorkšir Folsa odabrati, kada je izbor tako veliki. Sve žele baš njega! Ono što Roman nije znao kada se vratio u grad je da se njegova nikad prežaljena ljubav -Šarlot Bronson – pre nekog vremena takođe vratila u grad i otvorila vrlo izazovnu radnju ženskog rublja. Kada se ponovo sretnu, varnice počinju da lete na sve strane!

Šarlot je ponosna, nadnaravno privlačna i poslovno uspešna žena, koja je razvila sopstveni biznis u malom i konzervativnom gradu. Nakon kratkotrajne veze sa Romanom u srednjoj školi, nije imala ozbiljnijih ljubavnih vezivanja. Uz to, ona je duboko povređena ponašanjem svog oca – čoveka koji se odrekao porodice u ime svoje glumačke karijere, koji nikada nije bio kući niti prisutan kada joj je bio najpotrebniji. Njen najveći strah je da će završiti kao njena majka: sama, čekajući da se muškarac koga voli vrati kući.

Kada se ovo dvoje nekadašnjih ljubavnika ponovo sretnu, a njihovi putevi neplanirano počnu da se ukrštaju, dolazi do sukoba interesa, obostranih strahova koji isplivavaju na površinu, preispitivanja mogućnosti, interesovanja, sposobnosti i želje za kompromisima. Uz sve to, ni jedno od njih dvoje ne može poreći neverovatnu seksualnu privlačnost. Vrlo brzo shvatiće da ne mogu izbegavati jedno drugo, i da se među njima rađa vrlo duboka ljubav.

U svemu tome, usputno ćete se upoznati sa različitim vrstama ljubavi, brige, gubitaka, kompromisa, prijateljstava. Koliko daleko su ljudi spremni da idu da bi, za dobrobit svoje porodice, ostvarili zacrtane ciljeve? Da li su za ljubav bitne godine? Da li je baš sve onako kako izgleda? Može li se pravim muškarcem nazvati neko ko želi samo da vas menja – kao osobu i u fizičkom pogledu? Kako se nosimo sa bolešću najbližih i koliko, zapravo, “veliki” trebamo biti da oprostimo teške nepravde koje nam nanesu najbliži?

Iznad svega: kako povratiti izgubljeno poverenje kada posumnjate da ljubav vašeg muškarca nije prava, već samo rezultat potrebe, u ovom slučaju – opklade?

Nakon što pročitate roman Karli Filips -“Dečko iz snova” imaćete osećaj da je baš Vaš princ Charming upravo iza ćoška i
da je samo pitanje trenutka kada će stići! Shvatićete da ljubav voli strpljivost, kompromise i mnogo razgovora. Na kraju, zaključićete da jednom rečeno:”Zbogom!” ne garantuje kraj, a da će prava ljubav pratiti do kraja sveta i učiniti sve moguće i nemoguće da Vas usreći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *