Dečje radionice u Mikser Hausu

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na zabavan način, ali i da nauče neke nove veštine.

Radionica “Lutkice spavalice” održavaće se u subotu, 15. juna, od 12 do 14 časova u Mikser Hausu. Namenjena je deci starijoj od sedam godina. Deca imaju mogućnost da se kreativno izraze i naprave lutku po svojoj meri – od raznih materijala, čarapa, dugmića…. Ne postoji nista lepše nego kada dete samo osmisli i sašije lutkicu onako kako se njemu/njoj najviše dopada. Radionicu vodi Maja Matić Radonić.

Lutkice spavalice

Radionica „Razigrani mačak“ se odvija u nedelju, takođe u Mikser Hausu od 12 do 14 časova. Radionicu vode Sandra Radovanović i Milena Marković, koje će sa decom izvoditi jednostavne i zanimljive kućne oglede. Sva deca koja imaju 7 i više godina mogu da dođu i napišu nevidljivo pismo, naprave malu erupciju vulkana, tornado u boci, magično mleko i druge zanimljive oglede.

Razigrani macak

Učestvovanje na radionicama je 250 din, a za dvoje dece cena je 400 din. Organizatori napominju da zbog velikog interesovanja prijave za radionicu se mogu slati na:mikser.radionice@gmail.com, sa naznakom za koju radionicu se prijavljuje dete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *