Dan otvorene kuhinje Savamale

“Dan otvorene kuhinje Savamale” održava se danas od 19 do 22h ispred prostorija društva ljubitelja i starosedelaca “Savamala” (Svetozara Radića 3a).

Na meniju će se naći pasulj, kupus i riblja čorba, kao i kuvano vino i kuvana rakija.

Društvo “Savamala” osnovano je u junu prošle godine sa idejom da oživi i unapredi najstariji deo Beograda.

Njihov cilj je da kroz razne manifestacije, okupe starosedeoce i ljubitelje Savamale i da svi zajedno promene situaciju u kojoj se ovaj deo Beograda našao. Društvo trenutno broji 673 člana.

 

Izvor: www.danubeogradu.rs

One Reply to “Dan otvorene kuhinje Savamale”

  1. Da ali ce biti ribe iz reke u toj corbi,

    posto smo culi da je recna riba puna nekih crva i parazita
    a Savska voda je zagadjena teskim metalima, hemijom i organskim otpadom dovoljno da se razbolis samo da ti dodje do koze a ne da jedem ribu iz te vode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *