Daćete mi četiri muškarca za poneti!

Stari vic glasi otprilike ovako:

Muškarac bi trebalo da ima četiri žene: domaćicu, prostitutku,  prijateljicu i majku. I kad sve to dobije, mora da pazi da se te četiri žene nikad ne sretnu.

Na osnovu ove zanimljive dosetke, u knjizi “Ponašaj se kao žena, razmišljaj kao muškarac“, Stiv Harvi objašnjava da bi i žene trebalo da imaju četiri muškarca: starog čiku, ružnog muškarca, Ramba Rokija i gej Riki Martina. Na primer:

Stari čika je čovek sa šuškama. On sedi kući i gleda kako današnja vlast krade ljudima pare i kako je Fatima prevarila Muju sa Mustafom. Troši svoju pozamašnu penziju na skupe krpice svoje voljene i uvek zna kad joj treba nova haljina za sutrašnji event. On nikad ne traži seks od nje, jer odavno više ni “ne reaguje” u najavi. Mazi i pazi svoje drago biće, uvek  u neograničenim količinama. Zadovoljna duša- check!

Ružni muškarac bi, za razliku od starog čike, posedovao bi okretnost i spremnost da “kud vi okom, on tu skokom“. Vodio bi decu u vrtić, obavljao kupovinu, prao auto, zalivao božure, trčao do pošte da plati račune i hranio vašu mačku Lucifera. Pored toga, on bi večito gledao u vas kao u božanstvo, jer je neko tako lep obratio pažnju na njega. Pošto bi vas oslobađao svih obaveza kojima ste zatrpane tokom dana, konačno biste imale vreme za sebe, za položaj Sunca i ajurveda masažu. Zadovoljni razum- check!

Rambo Roki je hodajući seks, lično. Koja žena bi priznala da misli 80% svog vremena na komšijinu seksi guzu ili koleginu mišićavu ruku i sočne usne? Verovatno, mali broj Samanti. Dakle, tu je vaš Rambo Roki i nije mu Smoki. On je krupan, pamet mu nije jača strana, ne priča mnogo (osim kad treba da priča u krevetu) i može da vas zapali samo jednim pogledom… na njegovo telo, naravno. To je sve što dobijate od Ramba Rokija, tako da: zadovoljeno telo- check!

Gej tip a la Riki Martin je vaša nasušna potreba, što se tiča jezika, glavnog ženskog oružja. On bi razgovarao sa vama o preostalim muškarcima. Šta je stari konj kupio, kako je ružni usisao celu kuću i pometlao stepenište pride i kakve sve Rambo Roki igrice zna. Gej muškarac ima stila i ukusa i zna da razlikuje Šanel od Prade, kao i to da vašoj građi ne stoje haljine u obliku slova A. Ah, da, kikoće se na vaše šale i zove vas “lil’ bitch“. Zadovoljena potreba za brbljanjem- check!

Drage moje dame, ukoliko želite da dobijete sve u jedan, moraću da vas razočaram. Možete dobiti starog čiku sa primesama ružnoga ili Ramba Rokija sa ogromnim potencijalom da je ustvari gej i da je prisvojio vaš depilator za dlačice na grudima. Nešto kao kupovina iz vaše fotelje, baš vam se svidi taj podizač grudi, a kada ga dobijete shvatate da vam grudi štrče kao dva vodoravna Ajfelova tornja.

Žene jesu komplikovane i prave poduže spiskove sa naslovom “Moj idealan muškarac“ i ponekad nisu sigurne šta zaista žele. Ipak, svakako znaju da se prilagode i da se nose sa tim što dobiju od sudbine. Ako i nije Gospodin Idealni, makar nije više Gospodin Imaginarni. I ukoliko se desi da bilo koji muškarac pročita ovaj tekst, a znamo da makar zavirite čim se negde pomene reč “seks“, onda vam je kristalno jasno šta treba da radite. Dato vam je sve na tacni, otkrivena misteriozna tajna žena i da citiram Mišel iz kultne serije “Alo, alo”: “Ovo ću reći samo jednom“- iza svakog uspešnog muškarca stoji zadovolj(e)na žena sa visokim potpeticama, odlučnim stavom i jakim karakterom. I, šta mislite ko je zadužen za to?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *