Cyber Dinner u Supermarketu

Prvi Cyber Dinner biće održan u sredu, 3. aprila u Supermarketu (Višnjićeva 10).

Supermarket

Cyber Dinner je potekao iz Beča, a u pitanju je kombinacija neobične muzike, u kratkim formama i neuobičajnog menija.

Kuvari Supermarketa su zaduženi za osobeni meni, Vinarija “Temet” će ponuditi svoja najbolja vina koja odgovaraju meniju, a muzičari iz Austrije, Slovenije, Pakistana i Srbije će biti inspirisani mirisima, ukusima, zvucima.

Književnik Lojze Wieser će otvoriti veče, a posle njega solo nastup ima pevačica Svetlana Spajić, koja svoju karijeru gradi kako na koncertima širom sveta, tako i jednom od glavnih rola u predstavi “Život i smrt Marine Abramović”.

Austrijski deo Cyber Dinner tima čine dueti Rdeča Raketa, iz Beča, u kojem su Maja Osojnik i Matija Schellander i Colophony Circuit (Electric Indigo & Mia Zabelka) koje će pratiti pakistansko-austrijska umetnica Zahra Mani.

Fish in Oil nastupiće kao trio, dok će Svetlana Maraš izvesti premijerno u Beogradu svoj performans “Bourgeois” (inspirisan Bunjuelovim filmom “Dikretni šarm buržoazije”) u kojem učestvuje još šest umetnika i gostiju (tri žene i tri muškarca, koji sede za istim stolom povezanih očiju, proizvodeći zvuke, koje Maraševa kombinuje sa svojim zvucima kreirajući novu zvučnu sliku).

S juga Srbije stiže na večeru virtuoz na harmonici Saša Stanojević.

U ponudi će biti četiri reda različitih jela, a veče će okončati nastup jedne od najpoznatijih ženskih didžejeva – Electric Indigo iz Beča.

Cena je 3300 dinara, u cenu su uračunati mesto za stolom, hrana i “Temet” vino.

Izvor: www.danubeogradu.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *