Cinemania u Novom Sadu i Beogradu

Od 24. do 31.oktobra, u bioskopima Kolosej Multiplex (Beograd) i Arena Cineplex (Novi Sad), održava se dvadeseta revija filmova Cinemania.

Svi zainteresovani imaće priliku da pogledaju najbolje evropske filmove, filmove nezavisne produkcije, kao i najveće holivudske blokbastere.

U oba grada, Cinemania počinje u sredu 24. oktobra u 20h, projekcijom filma “Asteriks i Obeliks u Britaniji”. Najnoviji film o Džejmsu Bondu, “Skyfall” zatvoriće ovogodišnju reviju filmova – 31. oktobra.

Publici će premijerno biti predstavljena ukupno 22 filma, što je 6 premijera više nego prošle godine, od kojih će njih12 biti jedino prikazano na ovogodišnjoj Cinemaniji i to:”Čarlijev svet”, “Gavran”, “Plagijator”, “Slobodni strelci”, “Hladna svetlost dana”, “Rust and Bone”, “Pusher”, “Killer Džo”, “Nestala”, “Đavolji dvojnik”, “Selest i Džesi zauvek” i “Ghost Rider: Duh osvete”.

Filmovi će biti prikazani u ukupno 140 projekcija, od čega 82 u Beogradu i 58 u Novom Sadu.

Cene karata su: 410 dinara za obične i 420  (+ 120 din. za iznajmljivanje naočara) za 3D projekcije u Beogradu, a 350 i 450 dinara za projekcije u Novom Sadu.

Trejlere svih filmova koji će biti prikazani na ovogodišnjoj Cinemaniji, možete pogledati na YouTube kanalu TuckMovie, a kompletan program i raspored projekcija ovde.

Izvor: Tuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *