Beogradske šetnje

“Beogradske šetnje” su svojevrstan vremeplov, putovanje kroz prostor i vreme, koje prati vidljive i nevidljive tragove ljudi, njihovih dela i događaja, i vodi od tačke do tačke, vanvremenskim stazama koje početak imaju u prošlosti a kraj u sadašnjosti. Šta god da vas na ovo putovanje vodi: ljubav, radoznalost, želja da otkrijte nešto novo ili se zabavite, budite sigurni, sa njega se nećete vratiti isti. Najmanje što može da vam se desi je da promenite pogled na Beograd. Na vama je samo da izaberite pravac i vreme polaska.

Preporučujemo vam da u toku sledeće sedmice prošetate tragom Ive Andrića, 17. Aprila u 16h.

Mesto okupljanja: kod spomenika Ivi Andriću na Andrićevom vencu. Cena: 300,00 dinara (maksimalan broj učesnika 25).

A ako ste ljubitelj kolača I svih vrsta slatkiša, onda je pravi izbor za vas: Kratki vodič kroz istoriju slatkiša u modernom Beogradu

slatkisi

“Slatki Beograd” je zamišljen kao kratki vodič kroz istoriju slatkiša u modernom Beogradu i pokušaj da se kroz njihovo prisustvo na trpezama i u društvenom životu prikaže razvoj
Beograda tokom dva veka njegove moderne istorije. Tokom šetnje isprobaće se pojedine vrste karakterističnih slatkiša. Program traje dva i po sata.

Mesto okupljanja je ispred Kafane “?” u Ulici kralja Petra, 19.aprila u 16h i 30 min. Cena je 700 dinara, deci od 8-12 godina u pratnji odrasle osobe 20% popusta (broj učesnika je ograničen na 15)

Detaljnije na www.beogradskesetnje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *