Belgrade fashion week 3.dan

Treće veče po redu, Belgrade Fashion Week u Belexpocentru prikazao je koliko fantastičan može biti spoj različitih umetnosti i mode. Novi dizajneri, Marta Miljanić, Everblazing i George Styler prvi su pokazali svoje kolekcije. Boje koje su vladale scenom kod Marte Miljanić bila je stendalovska kombinacija crne i crvene sa neobičnim frizurama na modelima u obliku rogova. Sa dopadljive nagašenosti, kolekcija Everblazing dala nam je uvid šta će se to nositi na proleće i leto 2013.godine, kao i da će i dalje u trendu biti jarke boje i lepršavost. Buran aplauz izmamila je revija George Styler, jer su neki manekeni i manekenki nosili šešir sa žicom obmotanom oko glave,  prenaglašene naramenice, buzdovane sa bodljama, narodnu nošnju sa dodatkom nitni, mnoštvo šljokica, kao i rok stil opanaka.

Marta Miljanić

 

Everblazing

 

George Styler

 Nakon novih dizajnera na scenu je izašla graciozna balerina i svojim plesom nas uvela u kolekciju UGG iz Australije. Pored toga što su poznati po obući, pre svega UGG čizmama, koje su ove zime must have, oni su nam pokazali da prave i kvalitetnu garderobu, a kao što to obično biva, najveći aplauz dobili su najmlađi učesnici, mališani manekeni. Odmah nakon sportskog izgleda, Ljuba Simkić predstavio je elegantne haljine u zemljanim bojama za sve vrste svečanih prilika, kao i predstojeći doček Nove godine.

UGG Australia

 

Ljuba Simkić

 

Ljuba Simkić

 Infinity u saradnji sa Martini Vestom i PWL-om by Boško Jakovljević čini se da je imao najveću posećenost, kao i mnoštvo poznatih ličnosti. Martini Vesto je u svom klasičnom stilu prikazao najbolja muška odela, košulje i muške modne dodatke, a uspeli smo da primetimo da su upravo manekeni iz ove revije izmamili i brojne ženske uzdahe. PWL i Decadence by Boško Jakovljević vratili su „loptu“ na sportski izgled, pa smo uspeli da zabeležimo i šta će to naši dragi muškarci nositi na trčanje, u teretanu ili jednostavno svaki dan. Ustajanje sa sedišta i ogroman aplauz dobio je performans brake dance-a sedmorice muškaraca.

Decadence by Boško Jakovljević

 

Decadence by Boško Jakovljević

 

Brake dance performans

Zimske boje, krzno i koža, kao i military look predstavio nam je Bata Spasojević. Nije izneverio očekivanja i dao je svojevrsni (modni) pečat celoj trećoj večeri Belgrade Fashion week-a.

Bata Spasojević

 

Bata Spasojević

 

Bata Spasojević

 

                                                                                                            

 Fotografije: Belgrade Fashion Week fanpage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *