B.A.D. žurka

Prva  B.A.D. žurka održaće se 15. decembra u klubu “Krug”. Pod radnim sloganom “deep, groovy, sexy”, B.A.D. koncept obećava nesvakidašnju zabavu uz svetske DJ-eve, koje domaća publika do sada nije imala priliku da čuje.

U subotu će se domaćoj publici premijerno predstaviti velikan elektronske muzike  DJ Mark Henning, kome je ovo prva poseta Beogradu. On će imati i domaću DJ podršku, koju će činiti beogradski DJ-evi Petar Cvetković i Marko Vuković.

B.A.D. koncept predstavlja aktuelni projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima je i kultna emisija “Hitorama”, emitovana na regionalnom MTV kanalu.

Ovaj klupski događaj samo je prvi u nizu dešavanja koji će osvežiti društveni život prestonice tokom 2013. godine.

U pretprodaji je ograničen broj ulaznica po ceni od 500 dinara, a na veče žurke, cena ulaznice iznosiće 700 dinara do ponoći, nakon čega će koštati 800 dinara.

Mark Henning je DJ i producent nemačko/britanskog porekla. Dugi niz godina živeo je u Velikoj Britaniji, a odnedavno živi u Berlinu. Svoj debi album “Jupiter Jive” objavio je 2008. godine pod okriljem kultne britanske izdavačke kuće Soma Recordings, koja je potpisala i seriju EP izdanja koji su usledili tokom 2009. godine. Ova godina bila je važna u Henningovoj karijeri jer se u tom trenutku njegov rad izdvojio iz mora ostalih tech-house projekata, a legendarni DJ Mag ga je nominovao za jednu od Best of British Awards, u kategoriji Best Breakthrough Act za 2009. godinu.

Henningove produkcijske radove danas u okviru svojih plejlista redovno vrte poznati svetski DJ-evi, kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Akufen, Steve Bug, Loco Dice i Richie Hawtin, a prestižna Resident Advisor lista uvrstila je Marka Henninga na Top20 listu za 2009. godinu.

 

Više informacija na: mtv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *