Avon lakovi za nokte – em novi, em sjajni!

Proleće je stiglo u naše domove!

Sunce i lepo vreme mame  nas da promenimo stil i nosimo laganiju odeću u svetlim nijansama. Tokom sveke zime dame željno isčekuju da se u izlozima pojave prolećne kolekcije, a ovogodišnje su nas iznenadile veselim bojama.

Ove sezone retro je ponovo u modi!

Avon prati trend –  drečavo žuta, mint- zelena, plava i pink svuda su oko nas, na haljinama, poslovnim sakoima, cipelama i, naravno, lakovima za nokte. Nega noktiju je većini žena veoma važna jer time pokazuju da drže do svakog detalja, nekima je to odraz lične higijene, a modnim ovisnicima i mnogo više od toga. Mnoge žene bojom laka pokazuju svoj lični pečat, a ovog proleća imaju veliki izbor i mogu u potpunosti da uživaju i igraju se bojama i stilom.

Ove sezone lansirana je kolekcija lakova sačinjena od petnaest novih boja, inspirisanih najsvežijim trendovima. Starry Sky, Viva Red i Cosmic Blue neki su od naziva ovih petnaest fantastičnih nijansi, među kojima su sjajne, biserne i brokatne nijanse.Takođe, ne smemo izostaviti ni vrlo popularne mozaik lakove, koji se proizvode u crnoj i beloj boji, a nanose se na prosušen lak u boji i daju noktima jedinstveni efekat ispucalog mozaika.

Izvor fotografija: Lovelygirliebits.com

Prepustite se trendovima, jer ove sezone su zabavniji nego ikada i sasvim je u redu nositi šljokice, drečavo žutu boju ili mozaik lak na noktima, a to sve vam po pristupačnim cenama omogućava Avon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *