Aprilaska moda za poneti

Aprilaska moda za poneti održava se od 12. do 14. aprila u Kulturnom centru Grad.

moda za poneti

Učesnici na aprilskoj Modi za poneti su Ana Žikić,  Hana Dragojlovic, Atippi, Dea i Nini, Dragana Mladenović, Fish and Chips, Jadranka Milojković, Jasmina Panić, Jovana Jovanović, Marija Čarapina, Marija Trailov, Motor Art, Nikolina Kostur, Said Hara, Šmizla, Vasja Mihajlović, Jelena Petrović, Dijana Kosjer, Dragana Bradonjić, Ivana Ilić, Neda Todić, Tijana Cvetković, Aleksandra Ranković, Andrijana Andreeva, Biljana Klekackoska, Nenad Stojaković, Afro blue, Ana Mirković i drugi.

U okviru ove manifetsacije organizuje se i muzički program:

12. april DJ O Masic

13. april DJ Dimitrije Stojanović

14. april DJ Dejan Ubović

Na ovoj Modi za poneti predstaviće se i Hangri Kapkejk. Nataša Milošević, diplomirani ekonomista i veliki sladokusac nakon pet meseci provedenih u Vašingtonu gde je imala priliku da proba najukusnije kapkejkse na svetu, započela je svoju samostalnu radionicu koja iz dana u dan postaje sve popularnija. Svi kolači prave se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka bez ikakvih veštačkih aroma. Novi ukusi, zanimljiv dizajn i kreativne ambalaže Hangri Kapkejka očekuju sve posetioce u KC Gradu.

Aprilska moda za poneti ujedno je uvod u rodjendansko slavlje. Sredinom aprila je četvrti rodjendan Kulturnog centra Grad, a Moda u njemu se redovno održava, napreduje i razvija okupljajući pri tom neverovatno veliki broj umetnika. Do sada je na Modi za poneti izlagalo više od 500 dizajnera, umetnika, zanatlija.

 

Više informacija na: www.gradbeograd.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *