AKS ME ANYTHING by Nova Iskra

U četvrtak, 27. juna dizajn inkubator Nova Iskra predstavlja svoj prvi “trademark” događaj koji mladim kreativcima i preduzetnicima nudi besplatne konsultacije sa vodećim domaćim ekspertima, dizajnerima i menadžerima.

baner5

U skladu sa svojom misijom da podrži mlade kreativce i inicijative iz polja dizajna, kreativnih industrija i preduzetništva, Nova Iskra predstavlja sasvim novi format besplatnih, multidisciplinarnih stručnih konsultacija namenjenih širokom polju profesionalaca iz domena dizajna, IT-a, preduzetništva i srodnih oblasti.

Prva AKS ME ANYTHING sesija biće održana u četvrtak, 27. juna u prostoru Nove Iskre koja će svoje radne stolove pretvoriti u zasebne “kabine” u kojima ćete moći da neometano razgovarate sa izabranim konsultantom čitavih 15 minuta – kratko vreme koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

AKS-ME-ANYTHING-01

U okviru premijernog izdanja AKS ME ANYTHING, koji će se održavati tri puta godišnje, konsultacije će pružati: Zorica Savičić (arhitekta, vanredni profesor na Fakultetu za umetnost i dizajn Megatrend), Dejan Restak, (web i startup stručnjak, osnivač Vibe Network), Branko Nikolić (dizajner proizvoda i nameštaja i arhitekta, studio Antipod), Slobodan Jovanović Coba (grafički dizajner, art direktor Coba&Associates), Đorđe Krivokapić, (pravnik, asistent na FON-u i vođa Share Defence projekta), Marko Radenković (projektni menadžer, generalni menadžer dizajn inkubatora Nova Iskra), kao i predstavnik organizacije Sample – sekcije mladih perspektivnih lidera iz okvira Srpske asocijacije menadžera, koji će biti zaduženi za pitanja iz domena preduzetništva i biznisa.

Prijavljivanje za aktivno učešće u događaju je neophodno, ispunjavanjem kratkog upitnika. Prijave se mogu slati do 25. juna u ponoć. Učesnici će biti obavešteni o tačnom terminu njihove konsultacije, a jedna osoba se može prijaviti za najviše dva razgovora, i to sa dva različita eksperta. U slučaju velikog broja prijava, prednost će se dati onim koje su pristigle ranije.

Pored toga, događaj je besplatan i otvoren za publiku, koja je pozvana da se upozna sa ovim specifičnim formatom edukativnog programa. Nova Iskra se nalazi u ulici Gavrila Principa 43, a premijerni AKS ME ANYTHING biće održan u periodu od 17 do 19h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *