AIESEC: Future Leaders Forum u DOB-u

AIESEC: Future Leaders Forum održava se od 13. do 17. marta u Domu omladine Beograda (Klub i Tribinska sala).

Biće organizovane radionice, debate i predavanja na teme iz trenutno najaktuelnijih oblasti. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa HR procesima u velikim kompanijama, mogućnostima koje IT kompanije pružaju, pozicioniranjem marketinga kao bitne sfere poslovanja, temom preduzetništva, kao i svim potrebnim informacijama o pokretanju sopstvenog biznisa.

aiesec 2

Cilj svih aktivnosti u okviru programa je direktno testiranje veština i znanja delegata, ali i pružanje potrebne pomoći za razvoj i unapređivanje sebe kroz navedene oblasti.

Prošle godine, Future Leaders Forum okupio je preko 450 studenata delegata koji su bogatiji za iskustvo koje će im pomoći za dalje obrazovanje. Ove godine očekuje se još veći broj delegata, a na samoj realizaciji radiće 12 internacionalnih studenata.

Future Leaders Forum ima ideju da istakne značaj modernog poslovanja u 21.veku. Ovaj projekat podstiče učesnike na koncept  Long Life Learninga. Ideja je da se okupe lideri sa tržišta kako bi zajedno ulagali u bolju budućnost.

Projekat se sastoji od IT Forum-a, Start Up Forum-a, HR Forum-a i PR Forum-a, a svaki od projekata baviće se određenim temama u sastavu Future Leaders Forum-a. Peti dan rezervisan je za Meet The Partners day.

 

Više informacija na: www.domomladine.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *