Ah, ta masaža …

Masaža je važan faktor u kulturi zdravog življenja. Najefikasnija je kao preventivna mera u održavanju zdravlja i vitalnosti jer kada se redovno masirate, maser može da uoči i najmanje promene na vašem telu i pravovremeno utiče na njih. Masaža stimuliše, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje i nesanice. Neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom (masaža podstiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način krvni sudovi čiste, neguju i pune energijom), otklanja iz tela nezdrave materije, razgrađuje celulit, dovodi telo i um u harmoniju. Ali, najveća vrednost masaže je u tome što organizam postaje sposoban da sam rešava svoje tegobe strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi telo u stanje prirodne ravnoteže.

 

swedish-massage

Parcijalna masaža, najčešća u upotrebi, je masaža pojedinih delova tela, npr. leđa, ruke, noge, stomaka, glave i  jedan ovakav tretman obično traje 30 minuta.

Posle parcijalne masaže sve se više pridaje pažnja anticelulit tretmanima na koje možete ići tokom cele godine, a sve da bi naše telo spremno dočekalo letnje dane i bilo bez posledica „pomorandžine kore“ na našoj koži. Celulit nastaje kao posledica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati i kao posledica hormonalnog poremećaja.

Imajući u vidu konstante vremenske promene, brz život i nezdravu ishranu naše telo je konstantno napeto, izmoreno usled stresa, sa naslagama celulita i bola u leđima. Baš zbog toga, odlučili smo da prošlog meseca posetimo jedan fini kozmetičko – frizerski salon „Studio lepote Žnet“, koji se nalazi u Žarkovu (Vodovodska 25b) i uživamo u raznovrsnim tretmanima lica, masažama, frizerskim uslugama, negovanim noktima.

Kako mi brinemo za vas i volimo da vas uvek nagradimo dobrim stvarima, tako smo se dogovorili sa Žnet-om i odlučili da podelimo par usluga za naše najbrže čitatelje.

welcome page

Poklanjamo: masažu celog tela toplom čokoladom u trajanju od 60 minuta, parcijalnu masažu leđa u trajanju od 30 minuta, uslugu feniranja, uslugu pravljenja riblje kosti i nadogradnju trepavica.

Najbrže čitateljke koje ostave komentar ispod teksta na web sajtu (ne na Fejsbuku), sa sadržinom šta žele da dobiju na poklon od usluga, imaće priliku da se druže i uživaju u studiu lepote Žnet!

I, ne zaboravite da lajkujete njihovu fan stranicu na Fejsbuku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *