27. EXPO-ZIM

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM održava se od 6. do 9. decembra na Beogradskom sajmu.

Na ovom sajmu, kojim tradicionalno u Srbiji počinje zimska sportska turistička sezona, predstaviće se najveći domaći i inostrani proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, ski centri, agencije i najatraktivnije domaće i inostrane turističke destinacije.

Posetioci će moći da vide ponudu zimskih turističkih aranžmana, da kupe novu i razmene ili servisiraju polovnu sportsku opremu i na jednom mestu pogledaju ponudu najpoznatijih turističkih agencija za predstojeću zimu, novogodišnje i božićne praznike.

Ove godine će se na sajmu zvanično predstaviti  i deset najvećih slovenačkih ski centara, turistička organizacija Maribora, hotel Falkensteiner sa  Stare Planine, turistička organizacija Istočno Sarajevo sa prezentacijom najboljih hotela u turističkoj ponudi Jahorine, i sa ekskluzivnim eksponatom novog šestoseda firme LEITNER AG / SPA  koji na Beogradski sajam dolazi direktno iz Italije.

U ponudi će se naći i ski pas za naše ski centre sa popustom od 10 %, najatraktivnije turističke aranžmane sa popustom od 15%, najnovije modele skija, vezova, sanki, cipela i druge zimske sportske opreme sa popustom 10 – 40%.

Svečano otvaranje je danas u hali 4. Radno vreme sajma je od 10 do 20 h, a cena ulaznice 300 dinara.

 

Više informacija na: www.sajam.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *