2. Međunarodni festival Stand Up komedije

Na drugom po redu StandUpFestu, od 19. do 21. oktobra, posetioce Doma omladine Beograda zabavljaće blizu 20 komičara iz celog sveta.

U godini u kojoj nam prete smakom sveta, raznoraznim društveno-ekonomskim kataklizmama – branimo se osmesima! Sada već tradicionalno, u oktobru u Domu omladine Beograda, StandUpFest dovodi izvođače koji će nas provereno zasmejati, ali i navesti na razmišljanje! Već prve festivalske večeri, posetioci će dobiti sliku stand up komedije u regionu kada će se publici predstaviti po jedan kvalitetan izvođač iz svake od bivših jugoslovenskih republika. Među njima su i komičari koji premijerno nastupaju pred domaćom publikom: Ivan Šarić iz Hrvatske, Saško Kocev iz Makedonije i Aida Bukva iz Bosne i Hercegovine. Program vodi komičar iz organizacije Standup.rs – Srđan Dinčić.

Druženje sa komičarima iz Srbije i regiona nastavlja se druge večeri StandUpFesta, kada će program voditi gošća iz Zagreba – stand up komičarka Marina Orsag. 

U završnici StandUpFesta, 21. oktobra, „pravićemo se Englezi“ sa izvođačima iz Velike Britanije, Kanade i Australije – komičarima koji prvi put nastupaju u Srbiji:  Gordon Southern (VB), Bryan O’Gorman (KAN), Jacques Berret (AUS).

Cena ulaznice: 500 i 200 din (za sedeća odnosno stajaća mesta). Cena kompleta za sva tri festivalska dana je 1.200 din. (Napomena: broj kompleta je ograničen). Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda i na svim prodajnim mestima Eventim-a.

Više informacija na: www.standup.rs i www.standupfest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *