10 „krpica“ koje morate da posedujete u ovoj godini

Prateći trendove par godina unazad, mislim da će se svako od nas složiti da ove sezone nismo očekivali toliki miks kada su u pitanju trendovi. Od color-block-a, preko romantičnog, classic look-a, sado – mazo i futurističkih krpica, ova sezona nam donosi šarenilo u pogledu boja i krojeva.

Pa, hajde da otkrijemo koje su to „krpice“ koje su osvojile dame u prvim redovima modnih revija.

1. Savršen par naočara za sunce – Više nije toliko bitno da uklapate boju odeće sa naočarima koje nosite. Svaki detalj je danas sam za sebe. Vodite računa da uzimate naočare sa faktorom kako bi se zaštitili od sunca.

Proleće - leto 2013 trendovi
Proleće – leto 2013 trendovi

 

2. Mala crna haljina – za svaku priliku. Ralph Loren je na svojoj reviji predstavio svoju viziju crnih haljina za ovu sezonu.

Ralph Lauren proleće 2013
Ralph Lauren proleće 2013

 

3. Ešarpa – Na prelasku iz jedne sezone u drugu, zna da bude i vetra pa će vam ovaj savršen detalj itekako koristiti. Birajte svetle nijanse ešarpi ili šarene koje će ove godini biti u trendu.

Ešarpe
Ešarpe

 

4. Baletanke – Uvek udobne, savršene za dnevni šoping ili za ispijanje kafe u gradu sa prijateljicama. Ove sezone baletanke će se nositi u raznim bojama, tako da za koju god nijansu da se odlučite – nećete pogrešiti!

Chanel baletanke
Chanel baletanke

 

5. Duga suknja za sve sezone – Najpopularnije će biti čipkane suknje u bež, beloj, crnoj i teget boji, a sve više se primećuje i boja mint kao jedna od trendi ovog proleća.

Suknja
Crna suknja

 

6. Ogrlice koje imaju karakter – I ove godine nosiće se džombaste ogrlice, pretežno uz vrat, sa ogromnim biserima i kamenjem raznih boja.

Chanel ogrlica
Chanel ogrlica

 

7. Uzak crni blejzer – „must have“ krpica u vašem ormaru. Bilo da idete na posao, ili u provod, crni blejzer je nezaobilazna stvar.

Khloe crni blejzer
Khloe crni blejzer

 

8. Džins – U svim bojama! Mint, mango, crne, plave, zute, ljubičaste pantalonice sa interesantnim dezenima i krojevima osvojiće ulice u periodu koji dolazi.

Uske pantalone
Uske pantalone

 

9. Čizmice – pretežno u crnoj, bež, zelenoj ili plavoj, mango i bebi roze boji, obavezno sa nitnama, u kaubojskom stilu.

Letnje cizme
Letnje cizme

 

10. Džemper – da nas zagreje u hladnim danima. Ove sezone nosiće se džemperi sa nitnama, biserčićima, čipkani, nepravilnih dužina, bez dugmadi.

Džemper
Džemper

Nadam se da ste uživali i da ćete pratiti trendove ove godine, koji su, meni lično, predivni jer možete da se obučete kako god želite – sve je dozvoljeno!

 

 

 

 

One Reply to “10 „krpica“ koje morate da posedujete u ovoj godini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *